CREATIEF ATELIER

" Wie creatiever wil worden heeft alleen te winnen: meer levensvreugde, een flexibeler geest, nieuwe energie en vooral heel veel plezier!"  Lia Nijman en Jenny de Bode 


Interieur workshops volwassenen

Het hele jaar door organiseer ik creatieve workshops voor volwassenen. Want ongeacht de leeftijd, iedereen zit boordevol fantasie en interieur ideeën. In korte workshops kleien, lampen pimpen, kleur- en verfadvies, checklists for children, upcycling van onder andere meubels,... creëren we verrassende plannen, ideeën en resultaten.

  • Bekijk hier de kalender

Creatieve workshops kinderen

Als gediplomeerd leerkracht heb ik geen moeite om me te verplaatsen in de leefwereld van kinderen. Tijdens workshops op kindermaat laat ik de kids in kleine groepjes spelenderwijs kennismaken met licht, kleur en vorm in de natuur. Wie wil, kan een creatieve sessie volgen met vriendjes of met mama, papa, oma en opa om zelf persoonlijke kado's te maken, om de eigen slaapkamer in te richten,... Zowel jong als oud mogen knutselideeën en interieurplannen de vrije loop laten. Zo’n inspirerende sessie is géén wedstrijd. Deelnemen, proberen en inspireren is belangrijker dan winnen. 

Creatieve zomerkampen in Leuven

Vlijtige vingers, dansende duimen, tippelende tenen… Wie zin heeft om creatief aan de slag te gaan met licht, ruimte, kleuren en materialen, kan zich inschrijven voor mijn crea kinderkampen. Op inspirerende locaties in en rond Leuven worden de handen uit de mouwen gestoken, liefst met een stevige knipoog naar de natuur. Tekenen met houtskool, zelf papier mache maken, knutselen met natuurlijke materialen, pottenbakken en zoveel meer… We focussen niet op het eindresultaat maar wel op het plezier van het beleven en het creëren. Wie doet er mee?

Heeft u interesse in een workshop of zomerkamp?

Vul het formulier in en wij sturen u de nodige informatie toe.


  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x