AANBEVELINGEN

format_quote

Na een grondige verbouwing brak de fase aan om karakter te krijgen in onze nieuwe ruimtes met grote witgekalkte oppervlaktes. Stefanie bracht meteen vaart in het proces: met veel enthousiasme en goede smaak reikte ze op korte tijd een aantal knappe voorstellen aan, variërend met verschillende kleuren, motieven, behangsoorten en bekledingen.
Nu, twee jaar na realisatie, blijven de ontwerpen een absolute meerwaarde in het interieur en genieten we nog dagelijks des te meer van het hele verbouwingstraject.

Dick en Gwendolyn

format_quote

Dank zij jou kennis is het plaatje volledig af. Je plannen zijn ingenieus, esthetisch en praktisch. Je kleurenadvies is perfect. De materialen worden met zorg en geduld gekozen. De verlichting is esthetisch, mooi en functioneel. Kortom er wordt aan alles gedacht en elk element wordt samengesmolten tot één groot perfect plaatje. Vanop afstand en met een rustig geweten werden alle werken uitgevoerd.

Bettina

format_quote

Ik vond jouw praktische ingesteldheid, je oog voor design en originele input een meerwaarde bij het ontwerpen van mijn badkamer.

Pascale

format_quote

Stefanie helpt om inzicht te brengen in het belang van de juiste kleuren, waaronder ook het effect van de kleur-keuzes op de gehele sfeer van de betreffende ruimte. De manier waarop ze dit doet is vanuit een eenvoudig & sterk duidende aanpak, waardoor wij als klant een heldere keuze kunnen maken. Zeer tevreden dat we beroep gedaan hebben op haar deskundigheid.

Annelies en WillemAANBEVELINGEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x